Wie is Kunsthandel Nunspeet

bram ten hoveMijn naam is Bram ten Hove, geboren en getogen op de Veluwe, oprichter van Kunsthandel Nunspeet. Al op jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met Veluwse kunst wat leidde tot een verzamelwoede voor kunst. Met name de Veluwse kunst heeft mijn interesse. Door de jaren heen heb ik werken verzameld variërend van een kunstwerk van Jan Vuuren tot Louis Soonius en van Jan Knikker jr. tot aan Jaap Hiddink.

In mijn verzamelperiode ben ik met veel mensen in contact gekomen, waaronder medeverzamelaars, handelaren en veilinghouders. Ik heb gemerkt dat er onder de mensen veel vraag is naar mooie en kwalitatief goede werken van verschillende Veluwse kunstenaars. Dit bracht mij mede op het idee om een online kunsthandel op te richten, welke een brede diversiteit aan werken van deze kunstenaars kan en gaat bieden.

Zelf blijf ik op zoek naar werken van deze Veluwse kunstenaars en bied deze ook aan in optimale staat. Ik hoop dat u veel kijkplezier mag gaan beleven op deze website. Het aanbod van kunstwerken varieert van tijd tot tijd, dus houd ook regelmatig de site in de gaten voor de nieuwste aanwinsten.

Heeft u een werk thuis staan welke u graag wilt verkopen? Neem dan ook even contact op. Ik kom graag het schilderij bij u bekijken.


 

Contactgegevens

Kunsthandel Nunspeet

06 - 13 21 11 03
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

 

 

Stuur een e-mail

 

Neem voor meer informatie contact op met

Kunsthandel Nunspeet 

tel: 06 - 13 21 11 03
bramjr@homar.nl